search
SerieTotaal tipt: dit zijn de beste Netflix-series van de afgelopen weken
Series / Featured

SerieTotaal tipt: dit zijn de beste Netflix-series van de afgelopen weken

Volgens de recensenten van SerieTotaal zijn deze Netflix-series absolute pareltjes.

Of je nu houdt van urgente documentaires of heerlijk tienerdrama - met Netflix heb je een grote verscheidenheid aan nieuwe series om uit te kiezen. De recensenten van SerieTotaal maken het nu een eitje voor je om de pareltjes ertussenuit te pikken.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Painkiller | 6 afleveringen
★★★★☆

Synopsis: De oorzaken en gevolgen van Amerika's opioïde-oorlog ontvouwen zich in dit drama over de daders, slachtoffers en een onderzoeker op zoek naar de waarheid.

Recensie: "Purdue Pharma's marketingcampagne van OxyContin is zo bizar dat het haast niet te bevatten is. Het medicijn werd aangeprezen als de minst verslavende pijnstiller op de markt en werd aan de man gebracht door middel van mooie jonge vrouwen en een pluchen mascotte. Ongelooflijk wanneer gekeken wordt naar de ravage die het medicijn heeft achtergelaten."

Lees de rest van de recensie.

Heartstopper seizoen 2 | 6 afleveringen

★★★★★

Synopsis: Charlie en Nick gaan naar dezelfde school maar ontmoeten elkaar nooit tot de dag dat ze bij elkaar moeten zitten. Ze worden al snel vrienden en al snel valt Charlie voor Nick, hoewel hij denkt dat hij geen kans maakt.

Recensie: "Voor wie op zoek is naar een serie waarvan je mondhoeken automatisch omhoog krullen is Heartstopper een absolute aanrader. Je hart zal smelten van de onschuldige tienerromantiek, of je nu wil of niet."

Lees de rest van de recensie.

Onder Vuur seizoen 2 | 10 afleveringen

★★★☆☆

Synopsis: Een hechte en koppige groep brandweermannen wordt opgeschrikt door een abrupte verandering van leiderschap. Na een fatale fout tijdens een interventie komen ze onder vuur te liggen en moeten ze vechten voor het voortbestaan van hun geliefde brandweerkazerne.

Recensie: "Waar de post voorheen nog een bij elkaar geraapt zooitje leek, wordt in dit seizoen een stuk duidelijker dat dit ietwat stuntelige geheel onderdeel is van het verhaal. De ploeg brandweerlieden mag dan een hechte familie vormen, maar eigenlijk zijn ze samen niet sterk genoeg om als volwaardig brandweerkorps te functioneren."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen