search
Marvel stelt meerdere series (o.a. Daredevil, Ironheart, X-Men '97) uit
Series / Nieuws

Marvel stelt meerdere series (o.a. Daredevil, Ironheart, X-Men '97) uit

Niet alleen de stakingen, maar ook een nieuwe strategie van Disney zorgen voor een nieuw kalender.

Marvel Studios heeft zijn tv-kalender volledig omgegooid, waardoor meerdere series zijn uitgesteld naar een latere datum.

De stap wordt niet alleen gezet wegens de stakingen in Hollywood, maar ook door een aangepaste release-strategie van Disney.

Kleine wijzigingen


Het tweede seizoen van Loki staat in elk geval nog steeds gepland voor 6 oktober, maar het tweede seizoen van animatieserie What If is verschoven naar een kerst-release.

De serie Echo zou eigenlijk in november debuteren, maar is nu verplaatst naar januari 2024. Dat geldt tevens voor X-Men '97, dat later dit jaar zou verschijnen. Nu verschijnt deze tekenfilmreeks ergens aan het begin van 2024.

Grote wijzigingen


En dan is er Agatha: Coven of Chaos. Deze WandaVision-spinoff zou eigenlijk begin 2024 debuteren, maar is nu naar het najaar van 2024 verschoven om aan te sluiten of Halloween. De naam van de serie is daarnaast gewijzigd naar Agatha: Darkhold Diaries.

Tot slot zijn er nog de series Daredevil: Born Again, Ironheart en Wonder Man. Al deze titels zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld, omdat de afronding ervan volledig afhangt van wanneer de stakingen voorbij zijn.



Bronnen van The Hollywood Reporter hebben daarnaast prijsgegeven dat Marvel van elk van deze titels een evenement wil maken, en ze daardoor meer gespreid zal uitbrengen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen