search
De schrijver van 'Game of Thrones' heeft een verrassende favoriete serie, en het is niet zijn eigen

De schrijver van 'Game of Thrones' heeft een verrassende favoriete serie, en het is niet zijn eigen

Hoewel de schrijver van Game of Thrones houdt, is het verre van zijn favoriete serie.

Adriënne Koolen
Iedereen heeft een favoriete film of serie, zo ook Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin. Zijn antwoord zal als een grote verrassing komen, want het is niet de bewerking van zijn eigen boeken.

In 2019 kwam de seriefinale van Martins A Song of Ice and Fire-romans uit, maar deze kreeg veel kritiek van fans. Het is dus veilig om te stellen dat Game of Thrones door het laatste seizoen objectief gezien misschien niet de allerbeste serie is.

De beste serie ooit


Maar wat is dan Martins favoriete serie? Hij liet het weten in een antwoord op een bericht van Vanity Fair. Zij haalden ‘Blackwater’ aan, een aflevering uit seizoen 2, als de perfecte aflevering van de afgelopen 25 jaar.Martin reageerde hierop in zijn eigen Not A Blog. De schrijver vertelde dat ‘Blackwater’ zeker één van zijn favoriete afleveringen is, maar zeker niet de beste aflevering ooit.

Een spannende seriefinale


De schrijver liet weten dat de seriefinale van Six Feet Under uit 2005 fantastisch is. Toch houdt hij meer van Rome, Deadwood of Fargo als een geheel, maar de laatste aflevering van Six Feet Under blijft zijn persoonlijke favoriet.

Bekijk hieronder de trailer en stream Six Feet Under op HBo Max.

Aanbevolen artikelen