Netflix's nieuwste kraker overtreft recordkijkers van 'Wednesday' en 'Stranger Things'

Het blijkt maar weer eens dat de kracht van het anime-fandom niet te onderschatten is.

Glenn Walsh, 04-09-2023 23:31

Na nog maar een paar dagen online te staan heeft de anime-bewerking One Piece zich in korte tijd bij de grotere series van Netflix gevoegd. Het verslaat zelfs records van Wednesday en Stranger Things.
De serie is namelijk in de korte tijd dat het uit is in maar liefst 84 landen op de eerste plaats gekomen van de meest bekeken titels op Netflix. Wednesday en het vierde seizoen van Stranger Things wisten die positie in 83 landen te bereiken.

Online groeit de populariteit

Dat One Piece het zo ontzettend goed doet heeft grotendeels te maken met het bronmateriaal. Het verhaal van One Piece is een van de meest verkochte Manga-titels wereldwijd. Daarnaast groeit de populariteit op online kanalen.

Mensen ontdekken de serie en het onderwerp is online in een stroomversnelling geraakt. Mede dankzij de maker van de oorspronkelijke Manga-boeken en uitvoerend producent van de serie, Eiichiro Oda, is de vloek van geflopte anime-bewerkingen eindelijk verbroken.

Op zoek naar de grootste schat ooit

De serie One Piece gaat over de jonge piraat Monkey D. Luffy, die met zijn bemanning van ruige leden met de hoeden van stro op zoek gaan naar de zogenoemde 'One Piece', naar verluidt de allergrootste schat in de wereld.Kijk nu alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Lees meer over: One Piece, Wednesday, Stranger Things, Eiichiro Oda, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader