search
De beste scène uit een Mike Flanagan-serie!
Series / Nieuws

De beste scène uit een Mike Flanagan-serie!

Flanagan heeft veel goede scènes geschoten, maar dit is de beste!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over ongeveer een maand is het weer tijd voor een nieuwe horrorserie van Mike Flanagan. Maar eerst blikken we terug op de beste scène uit een van zijn series tot nu toe.

Onlangs kon je al lezen over de beste jumpscare van de afgelopen tien jaar, die zonder twijfel in een Flanagan-serie te vinden is. Hier is de beste scène uit één van zijn series!

Plottwist in The Haunting of Hill House


The Haunting of Hill House wordt door velen nog steeds als het beste werk van Flanagan gezien. Het familiedrama bracht ook een hoop horrorelementen met zich mee, evenals een aantal prachtig geschoten afleveringen.

Maar het verhaal was ook zeer tragisch. Enkele plottwists zijn ons zeer bij gebleven, zoals die aan het einde van de vijfde aflevering, getiteld 'The Bent-Neck Lady'. Wie de serie gezien heeft zal vast wel weten waar dit naartoe gaat...

Dit is zonder twijfel de beste scène te zien in een Flanagan-serie, aangezien het een ongelofelijke plottwist is die niemand aan kon zien komen. Veel kijkers werden er absoluut door weggeblazen toen ze dit moment voor het eerst ervaarden.



The Fall of the House of Usher


The Fall of the House of Usher is de volgende horrorserie met Flanagans naam erachter. Deze serie is gebaseerd op de verschillende werken van Edgar Allan Poe.

De beroemde monologen waar we Flanagans series aan herkennen keren weer terug in The Fall of the House of Usher. De serie schijnt iets meer humor te bevatten dan zijn voorgangers, maar moet nog steeds best eng zijn.

The Fall of the House of Usher gaat 12 oktober van start op Netflix, waar The Haunting of Hill House al te zien is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen