search
Het echte verhaal achter de dramatische dood in aflevering 3 van 'One Piece' op Netflix
Series / Nieuws

Het echte verhaal achter de dramatische dood in aflevering 3 van 'One Piece' op Netflix

Je wil niet dat het publiek weet wat er om de hoek ligt

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
One Piece is een grote hit op Netflix. Nu de serie eenmaal te streamen is, kan er ook eindelijk gepraat worden over wat er achter de schermen plaatsvond. Bijvoorbeeld over die schokkende dood in aflevering drie.

One Piece


De live-action adaptatie van Eiichiro Oda's geliefde langlopende manga volgt Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) die op zoek gaat naar de legendarische verloren schat van een beroemde piraat, om zo zijn droom om de Koning der Piraten te worden te verwezenlijken.

Onderweg ontmoet hij anderen, met wie hij langzaam een echte piratenfamilie opbouwt.

In aflevering 3 en 4 van de Netflix-serie raakt Luffy samen met zijn bemanning verstrikt in een sinistere samenzwering met een rijke erfgename in Syrup Village terwijl ze proberen een nieuw schip te bemachtigen.



De dood van Merry


Regisseur Emma Sullivan vertelt over de sinistere onthulling van butler Khaladore (Alexander Maniatis) en de schokkende dood van advocaat Merry (Brett Williams).

"Ik denk dat het plezier van de dood van Merry is dat je een kelder hebt, en er is iets met het afdalen in de dieptes van een gebouw dat een publiek zenuwachtig maakt," vertelt Sullivan.

"Je hebt duisternis [en] wat zich daarachter bevindt. Je wil altijd dat het publiek denkt, 'er is iets daar'. Je wil niet dat ze weten wat er om de hoek is."



Eerder dan het personage


"Je wil mensen iets laten voelen in filmmaken," gaat Sullivan verder. "Dat was leuk, vooral met het verschijnen van dingen achter hem.

Het is ook een grafische afbeelding - je probeert met het publiek te communiceren zodat ze weten dat er iets aankomt.

Het mooie van Merry in de kelder is dat je het als publiek ziet voordat zij het zien, en [hij] weet niet wat er komt. Je kijkt naar hem en denkt, 'Oh, maat, het is voorbij.'"
.



Het gehele eerste seizoen van One Piece is nu te zien op Netflix



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen