Gruwelijke trailer 'The Walking Dead: Daryl Dixon' onthult geteisterd Frankrijk

Trailer The Walking Dead: Daryl Dixon

De spin-off volgt Daryl Dixon op zijn gevaarlijke reis door post-apocalyptisch Frankrijk.

Mitchell van Vuren, 12-09-2023 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Ondanks dat het in Nederland nog niet zo'n feest is, kwam dit weekend in de Verenigde Staten de eerste aflevering van The Walking Dead: Daryl Dixon uit. Al gauw volgde AMC met een This Season On-trailer, die een brute weergave geeft van het Franse land, geteisterd door ondoden.
In de trailer worden beelden gedeeld van de resterende vijf afleveringen van het eerste seizoen. The Walking Dead: Daryl Dixon is een spin-off van de langlopende horrorserie The Walking Dead, die onlangs ten einde kwam na elf seizoenen.

Plot

De serie toont hoe Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus, op zijn gevaarlijke reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk moet zien te overleven. Tijdens zijn reis wordt zijn plan echter bemoeilijkt door allerlei obstakels in de vorm van zowel de levenden als de ondoden.Zoals de eerste aflevering onthulde, is Daryl op een missie om een jongen genaamd Laurent van Zuid-Frankrijk naar Parijs te brengen. De jongen wordt gezien als een potentiële redder, en hoewel Daryl het niet gelooft, is hem als betaling een weg naar huis beloofd.

Cast en crew

In de hoofdrollen spelen Clemence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi en Louis Puech Scigliuzzi.


De serie wordt geproduceerd door David Zabel, die ook de showrunner is. Producenten zijn Reedus zelf, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, Brian Bockrath, Angela Kang en Daniel Percival.

Release

Iedere zondag komt er een nieuwe aflevering uit van The Walking Dead: Daryl Dixon. In Nederland wordt de serie helaas niet via reguliere kanalen of VOD-diensten uitgebracht.


Lees meer over: the walking dead, amc, daryl dixon, frankrijk, trailer, seizoen, zombies

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam