search
Deze 'Young Sheldon' plottwist werd eigenlijk al verklapt in seizoen 1

Deze 'Young Sheldon' plottwist werd eigenlijk al verklapt in seizoen 1

Er werd al veel eerder gehint naar het grote geheim van Connie.

Nina Beerendonk
Als we aan het gokhuis van Meemaw in Young Sheldon denken, associëren we deze verhaallijn met seizoen 5 en 6. Maar het blijkt nu dat het nieuws over Connies duistere zaken in seizoen 1 al werd geïntroduceerd.

De grootste onthulling in de finale van Young Sheldon was het bestaan van het gokhuis van Connie. Ze werd nadat de orkaan de stad trof gedwongen om hierover te vertellen. Eerder zagen we in seizoen 5 al dat Connie de plek opende en dat Georgie er zelfs bij betrokken raakte.

Hints


Maar blijkbaar werd er al veel eerder gehint naar de geheime zaak van Connie. In aflevering 5 van seizoen 1 begon Sheldon Georges football team op statistieken gebaseerde tips te geven over hoe ze strategisch wedstrijden konden winnen. En Connie wilde toen ook zijn hulp bij het uitzoeken op welk team ze moest wedden.

De aflevering introduceerde op subtiele wijze een personage dat er verdacht veel uitzag als een woekeraar. Het bleek dat hij Connie volgde om haar te vragen zijn geld terug te geven. En hoewel het verhaal niet veel dieper ging dan dat, benadrukte het wel dat Connie geen onbekende is in de gokwereld.

Levens gered


Dus toen ze er in seizoen 5 achter kwam dat Medfords plaatselijke illegale gokhol ging sluiten, kreeg ze eindelijk de kans om wat geld te verdienen met haar levenslange gewoonte. En dit bleek een goede keuze, want uiteindelijk heeft haar illegale bedrijf (op een vreemde manier) veel levens gered na de orkaan.Kijk Young Sheldon op HBO Max.Aanbevolen artikelen