Geweldige oorlogsserie met een superieure 9,4 op IMDb zet Netflix meteen in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

De serie 'Band of Brothers' is nu op Netflix te zien en scoort immens goed.

Bas de Kramer, 17-09-2023 22:56

Sinds enige tijd verschijnen er regelmatig HBO-series op Netflix. Inmiddels is ook de miniserie Band of Brothers op Netflix verschenen. De serie, die is geproduceerd door de grootheden Tom Hanks en Steven Spielberg, is gelijk in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix beland.
De serie over de Tweede Wereldoorlog is vanaf 15 september te zien op Netflix. De tiendelige HBO-miniserie is enorm bekend en wordt alom geprezen. De serie krijgt maar liefst een 9.4 op IMDB!

Easy Company

De serie draait om 'The Easy Company', een Amerikaanse legereenheid die in Europa vocht tijdens de Tweede Wereldoorlog. De groep landt tegen het einde van de oorlog in Normandië op D-Day en dient daarna mee te vechten in Operation Market Garden waarbij in de serie ook de slag om Arnhem getoond wordt.

De cast bestaat onder andere uit Damian Lewis, Michael Cudlitz, Rick Gomez en Ron Livingston. Band of Brothers is onderdeel van een trilogie over de Tweede Wereldoorlog. De tweede serie is The Pacific en de derde serie die eerdaags op Apple TV+ zal verschijnen is Masters of the Air.
Lees meer over: band of brothers, hbo, netflix, imdb

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix