search
Reddit gaat weer los: A.I. maakt van 'Friends' een monsterserie

Reddit gaat weer los: A.I. maakt van 'Friends' een monsterserie

Blijkens A.I. is een revival van 'Friends' misschien toch niet zo'n goed idee.

Valeria Milić
Friends is herontdekt en trekt genoeg kijkers op HBO Max. Hoewel de cast en de schrijvers niet zitten te wachten op een reboot, weerhoudt dit liefhebbers er niet van om met A.I. aan de slag te gaan.

Zo postte /u/Theblasian35 een nieuwe intro voor de komedie. Hoewel ook daar een fontein te zien is, valt er verder weinig vrolijks te beleven. De fontein staat in brand en in de rest van de intro zijn Lovecraft-achtige monsters te zien.

Uit een andere dimensie


Overige Redditors zijn het met elkaar eens wat de creativiteit van A.I. betreft. Vaak genoeg oogt het als iets uit een andere dimensie wat vervolgens door elkaar gemixt wordt met aparte foto's en filmpjes.

Zo zien we een een Cthulhu-achtige octopus door het raam gluren, een dier dat iets weg heeft van een dinosaurus om nog maar te zwijgen over wezens met veel te veel ogen. /u/1randomuser2 kwam met de toepasselijke titel 'Buffay the Vampire Layer'. /u/aricketts16 voegt hier aan toe dat "iedere A.I.-video die ik bekijk [begint] normaal en verandert halverwege in iets nachtmerrie-achtigs".

Een revival lijkt voorlopig weinig goeds op te leveren. Je kunt de oorspronkelijke Friends bekijken op HBO Max.

Sitcom “Friends” According to AI
byu/Theblasian35 inmidjourneyAanbevolen artikelen