search
Verontwaardiging na cancelen hitserie van HBO Max: "beste serie die er is"
Series / Nieuws

Verontwaardiging na cancelen hitserie van HBO Max: "beste serie die er is"

Veel reacties op het cancelen van de LA Lakers-serie Winning Time van HBO Max.

Eerder deze week werd bekend dat de serie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is gecanceld na slechts twee seizoenen. HBO Max ziet geen brood meer in de serie die juist ijzersterk werd ontvangen door de critici en fans.

Online beginnen heel wat mensen zich te roeren, want is het cancelen van de serie niet een te botte keuze van de HBO Max van eigenaar Warner Bros. Discovery? Ook bekenden uit Hollywood zijn verrast.

Serie van mijn dromen


Online liet Max Borenstein, een van de personen achter de serie over de LA Lakers, al het volgende weten: "Niet het einde dat we in gedachten hadden." Vervolgens kwamen er ook enkele reacties los bij bekenden uit Hollywood.

Zo schreef mede-showrunner/schrijver Jim Hecht: "9,5 jaar. We hebben de serie van mijn dromen gemaakt. Dat was niet het einde waar we op hadden gehoopt, maar we zijn iedereen die heeft gekeken heel dankbaar en Jeff Pearlman omdat je mij zijn geniale boek toevertrouwde."

Verdrietig


Robert Kirkman (The Walking Dead) reageerde ook: "Winning Time was dit jaar verreweg de beste serie op televisie. Niks kwam in de buurt. Moeilijkste annulering van de afgelopen jaren. We gaan tomaten gooien naar HBO."



"Ik ben zo verdrietig, geen Winning Time meer. Het was een geweldige serie. Ik kijk niet eens basketbal maar toch vond ik de serie geweldig," aldus Jason Blum van Blumhouse Productions.

Stukje geschiedenis


Tv-schrijver Gennefer Gross: "Winning Time was een van de beste series, met een rauwe, tactiele visuele stijl, uitstekend acteerwerk en aangrijpende verhalen. Deze show was kunst. Geen content. Geen regeltje op een spreadsheet. Een levend, ademend stukje geschiedenis dat op elk niveau toeslaat. De serie verdient meer."



Wil je de eerste twee seizoenen van Winning Time zien, dan vind je deze gewoon nog op HBO Max. Hopelijk zijn de wonderen de wereld nog niet uit, en komt HBO Max tot bezinning.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen