search
'The Continental' onthult Winstons onverwachte en schokkende achtergrondverhaal
Series / Nieuws

'The Continental' onthult Winstons onverwachte en schokkende achtergrondverhaal

In de 'John Wick'-films is Winston een grote speler, de prequel komt echter met verrassingen.

Op een recente persconferentie naar aanleiding van de première van The Continental onthulde Basil Iwanyk, samen met Erica Lee uitvoerend producent, Winstons achtergrond en hoe hij is geworden wie hij is.

Hoewel de hoteleigenaar, gespeeld door Ian McShane in de films, oogt als een Britse gentleman blijkt het tegenovergestelde het geval. Iwanyk gaf aan dat dit een van de dingen was die hem zo enthousiast maakten over het verhaal.

Behoorlijke prestatie


Winston (Colin Woodell) en zijn broer Frankie (Ben Robson) blijken jongens van de straat. Volgens Iwanyk maakt dat het juist zo boeiend. Iwanyk: "Het idee dat hij zichzelf van een zwendelaar heeft veranderd in een succesvol en verfijnd iemand om weg te komen uit de lagere klasse heeft wel wat. We praten hier over ongeveer 35 jaar, dat is een behoorlijke prestatie".

Hierdoor ga je vanzelf ook anders naar de oudere Winston kijken. De sluwe hoteleigenaar heeft zijn macht en status duidelijk op eigen kracht verworven. Op een bepaalde manier maakt dit hem zo mogelijk nog intrigerender in zijn positie als John Wicks vertrouweling.

Vanaf 22 september is The Continental te zien op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen