search
Ontdek de angstaanjagende Usher familie in Netflix's nieuwe horrorserie
Series / Nieuws

Ontdek de angstaanjagende Usher familie in Netflix's nieuwe horrorserie

Een rijke familie komt tezamen alvorens te worden opgejaagd door een demoon.

Over drie weken komt Netflix met de nieuwe drama- en horrorserie The Fall of the House of Usher. In een nieuw fragment wordt kennisgemaakt met de familie Usher, die een verschrikkelijk lot te wachten staat.

De nieuwe serie van maker Mike Flanagan, die meerdere hits voor Netflix heeft gemaakt, is gebaseerd op de verhalen van Edgar Allan Poe. Het richt zich op de familie Usher en hun corrupte farmaceutische bedrijf.

Mysterieuze en wrede sterfgevallen


Het acht afleveringen tellende The Fall of the House of Usher laat zien hoe de familie Usher, die het bedrijf Fortunato Pharmaceuticals bezit, het slachtoffer wordt van onverklaarbare en verschrikkelijke sterfgevallen.

Tegelijkertijd wordt het duistere en getroebleerde verleden van de familie opgerakeld, wat uiteindelijk tot de ondergang van de familie Usher leidt. Het zal voor Flanagan het laatste klusje voor Netflix zijn.

Flanagan (meestal) garant voor succes


De afgelopen jaren heeft Flanagan meerdere hits voor Netflix gemaakt, zoals The Haunting of Bly Manor, Midnight Mass en The Haunting of Hill House. Zijn series bleken vaak een succes te zijn, en hopelijk wordt zijn laatste dat ook.



Kijk vanaf 12 oktober naar de nieuwe serie The Fall of the House of Usher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen