search
Misdaadserie 'Poker Face' uitstekend ontvangen door de Nederlandse critici
Series / Nieuws

Misdaadserie 'Poker Face' uitstekend ontvangen door de Nederlandse critici

De serie 'Poker Face' is nu te bekijken in Nederland via SkyShowtime.

De eerste twee afleveringen van de nieuwe serie Poker Face zijn inmiddels te streamen. Elke week zal er een nieuwe aflevering worden toegevoegd van deze elf-delige serie die door de critici nogal lovend wordt ontvangen.

De serie is van Rian Johnson, bekend van de Knives Out-films op Netflix. Net als deze films gaat ook deze serie over een detective. Charlie, gespeeld door uitblinker Natasha Lyonne. Onder andere: De Volkskrant, het Parool en Serietotaal schreven lovende recensies.

Geen Whodunnit!


De afleveringen van deze detectiveserie draaien nu eens niet om de vraag wie heeft de moord heeft gepleegd? Dat krijg je namelijk gewoon te zien. Het gaat erom hoe de moordenaar door Charlie wordt ontmaskerd.

Een grappige twist dus, die weliswaar wat spanning wegneemt maar daar iets heel anders voor in de plaats brengt. Een detective die moet ontdekken wat jij als kijker al hebt gezien.

SkyShowtime


De serie is grappig en vervreemdend en zou wel eens een hele grote hit kunnen worden! De enige mogelijk beperking? De serie is alleen te bekijken op SkyShowtime een streamingdienst waar lang nog niet iedereen op is geabonneerd.

Kijk de serie hier op omschrijvingSkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen