search
Topserie 'Winning Time' helaas gecanceld door HBO Max, mogen we toch nog hopen op een derde seizoen?
Series / Nieuws

Topserie 'Winning Time' helaas gecanceld door HBO Max, mogen we toch nog hopen op een derde seizoen?

Wij kunnen geen genoeg krijgen van 'Winning Time'. Pakt iemand de handschoen op voor een derde seizoen?

HBO Max heeft helaas besloten de stekker te trekken uit de fantastische serie Winning Time. Het tweede seizoen zal dus het laatste seizoen zijn. Of toch niet?

De serie gaat over de opkomst van de succesvolle basketbalploeg The La Lakers aan het begin van de jaren '80. De serie is ook voor de niet-sportliefhebbers zeer bekijkenswaardig. Één van de bedenkers van de serie gaf op Twitter (X) al aan dat dit niet het einde was waarop hij had gehoopt: "Dit was niet het einde dat we in gedachten hadden. Maar we zijn niets dan dankbaar en vol liefde. #winningtime".

1984


Het tweede seizoen van de serie eindigt na De NBA Finale van 1984 en dat betekent dat er nog genoeg te vertellen is over de Lakers en zeker ook over Earvin 'Magic' Jonhson.

Qua verhaallijn is een derde seizoen dus zeker nog mogelijk. HBO was ontevreden over de kijkcijfers en heeft de serie daarom stopgezet. Dit hoeft echter niet per definitie te betekenen dat de serie daadwerkelijk verdwijnt. Toen showrunner Kevin Messick werd gevraagd of de serie elders een nieuw thuis zou kunnen vinden, antwoordde hij: "Als het universum meer Lakers wil, weet het universum waar het ons kan vinden."

Iemand anders?


Wij hebben erg genoten van de serie en hopen dat er nog een netwerk is die de serie alsnog oppakt. Gezien het sterrenensemble van de cast zal men snel moeten zijn, voordat de acteurs al elders aan de bak gaan.



Op dit moment zijn de eerste twee seizoenen van Winning Time te bekijken op Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen