search
Gemiste kans in Hollywood: De ultieme sitcom crossover die nooit plaatsvond
Series / Nieuws

Gemiste kans in Hollywood: De ultieme sitcom crossover die nooit plaatsvond

Heeft werkelijk niemand in Hollywood eraan gedacht dat deze crossover geweldig zou zijn geweest?

Het is heel lastig om een goede sitcom te maken, maar het is nog uitdagender om een goede crossover te perfectioneren. Sommige series zijn echter zo perfect dat deze naadloos bij elkaar gevoegd hadden kunnen worden.

Crossovers zijn heel erg ambitieus die bijna altijd alleen maar gebruikt worden voor een commercieel doel. Er worden namelijk twee series tegelijk gepromoot. Helaas zien veel crossovers er gekunsteld uit, waardoor het heel erg ongemakkelijk overkomt.

De perfecte crossover


Dit betekent niet dat het nooit gelukt is om een goede crossover te maken. En zeker als alles heel natuurlijk verloopt, is een crossover misschien wel het meest magische dat er bestaat. Deze twee sitcoms hadden zo’n magisch moment kunnen creëren.De mockumentary sitcoms The Office en Parks & Recreation over de gebeurtenissen op kantoor zouden perfect zijn geweest voor een crossover. Denk maar eens aan alle mogelijkheden: Ben en Dwight die samen op pad gaan, Andy en Michael die zich allebei onvolwassen gedragen en Toby en Jerry als tragische personages.

Nooit gebeurd


Helaas is deze crossover er nooit van gekomen en wat een gemis is dat!

Bekijk hieronder leuke The Office momenten en stream de sitcom op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen