Gemiste kans in Hollywood: De ultieme sitcom crossover die nooit plaatsvond

Heeft werkelijk niemand in Hollywood eraan gedacht dat deze crossover geweldig zou zijn geweest?

Adrienne Koolen, 24-09-2023 16:21

Het is heel lastig om een goede sitcom te maken, maar het is nog uitdagender om een goede crossover te perfectioneren. Sommige series zijn echter zo perfect dat deze naadloos bij elkaar gevoegd hadden kunnen worden.
Crossovers zijn heel erg ambitieus die bijna altijd alleen maar gebruikt worden voor een commercieel doel. Er worden namelijk twee series tegelijk gepromoot. Helaas zien veel crossovers er gekunsteld uit, waardoor het heel erg ongemakkelijk overkomt.

De perfecte crossover

Dit betekent niet dat het nooit gelukt is om een goede crossover te maken. En zeker als alles heel natuurlijk verloopt, is een crossover misschien wel het meest magische dat er bestaat. Deze twee sitcoms hadden zo’n magisch moment kunnen creëren.


De mockumentary sitcoms The Office en Parks & Recreation over de gebeurtenissen op kantoor zouden perfect zijn geweest voor een crossover. Denk maar eens aan alle mogelijkheden: Ben en Dwight die samen op pad gaan, Andy en Michael die zich allebei onvolwassen gedragen en Toby en Jerry als tragische personages.

Nooit gebeurd

Helaas is deze crossover er nooit van gekomen en wat een gemis is dat!

Bekijk hieronder leuke The Office momenten en stream de sitcom op Netflix.

Lees meer over: The Office, Steve Carell, Foxcatcher, John Krasinski, Jenna Fischer, Dwight, Rainn Wilson, Leslie David Baker

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader