search
Magic Johnson reageert verrassend op cancelen 'Winning Time'
Series / Nieuws

Magic Johnson reageert verrassend op cancelen 'Winning Time'

In tegenstelling tot veel fans vindt Magic Johnson het minder jammer dat de HBO-serie ten einde loopt.

Menig fan was teleurgesteld toen HBO Max bekendmaakte Winning Time geannuleerd te hebben, maar The Lakers-ster Earvin "Magic" Johnson denkt daar anders over.

En dat terwijl als speler onderdeel was van het zeer succesvolle jaren '80 team. Hij zegt echter dat het succes van destijds onmogelijk via fictie in beeld te brengen is.

Winning Time op HBO Max


Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty draait om de professionele en persoonlijke levens van de Los Angeles Lakers-sterren uit de jaren '80, toen het team zeer succesvol was. Magic Johnson was onderdeel van dit team.

Er staan momenteel twee seizoenen online op HBO Max, die best goed in de smaak zijn gevallen onder de fans. Toch heeft HBO besloten de serie te annuleren, waar veel fans teleurgesteld door zijn.



Magic Johnson over Winning Time


Toen The Hollywood Reporter aan Magic Johnson vroeg wat hij van dit nieuws vindt, reageerde hij vrij onverschillig:

"Nou, ik heb het nooit gezien omdat niemand ter wereld het verhaal van de Lakers kan vertellen. Het Showtime-verhaal? Niemand! Dr. Buss was zijn tijd als eigenaar ver vooruit. Ons team? Ongelooflijk! De Laker-meisjes met Paula Abdul? Ongelooflijk! Niemand kan dat verhaal vertellen. Dus niemand van ons heeft ernaar gekeken omdat het fictief was. Dat verhaal kun je gewoon niet vertellen. Maar goed, dat is aan hen."

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty komt dus ten einde, maar de twee seizoenen die er zijn staan nog steeds op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen