'Lord of the Rings: The Rings of Power' zal in het tweede seizoen uit een ander vaatje moeten tappen om fans terug te winnen

'Rings of Power' zal het tweede seizoen uit een ander vaatje moeten tappen om fans tevreden te houden

Bas de Kramer, 03-10-2023 13:57

Recentelijk werd aangekondigd dat Amazon Prime haar goedkeuring heeft gegeven voor een derde seizoen van de spraakmakende serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, terwijl het tweede seizoen nog moest verschijnen. Het tweede deel van de reeks staat gepland voor 2024.
Niet iedereen was even positief over het eerste seizoen en om de harten van de critici toch nog te veroveren zullen er een aantal verhaallijnen hun weg moeten vinden. Wij noemen er een aantal:

De Oprichting van Gondor

Met de tocht van Elendil en zijn volk moet The Rings of Power het verhaal van de oprichting van Gondor gaan vertellen. Indien dit in seizoen 2 inderdaad wordt toegelicht, zal dit ook kunnen zorgen voor consistentie tussen deze prequel en The Lord of the Rings- en The Hobbit-franchises.

Minas Tirith en Minas Morgul

Het uitgebreide universum van J.R.R. Tolkien omvat tal van iconische en majestueuze locaties, zoals met name Minas Tirith en Minas Morgul. Aangezien deze zich in Gondor bevinden, zou seizoen 2 kunnen verkennen hoe deze indrukwekkende steden zijn gebouwd.

Sauron

Hopelijk krijgen we meer uitleg over Sauron in seizoen 2. Hoe wordt hij uiteindelijk nu de absolute slechterik van Midden-aarde?

De Ringen

De serie laat in de laatste afleveringen al wat zien over het vervaardigen van de ringen. Daar is echter nog heel veel meer over te vertellen. Voor de echte Tolkien-fans is het van het grootste belang dat de serie trouw blijft aan het volledige en zeer complexe verhaal.Kijk hier seizoen 1 van Rings of Power op Prime Video.
Lees meer over: rings of power, hbo max, sam hazeldine, joseph Mawle

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in