De nieuwste posters van 'Frasier' maken een ding meer dan duidelijk over de revival

Frasier staat duidelijk in de startblokken wat zijn nieuwste hoofdstuk betreft.

Valeria Milić, 04-10-2023 10:27

De spin-off van Cheers met psychiater Frasier Crane (Kelsey Grammer) was een hit. Het is al langere tijd bekend dat in de revival een aantal bekende gezichten zullen ontbreken.
De twee nieuwe posters maken daarentegen duidelijk dat een ding juist wel hetzelfde blijft. Frasier keert terug naar zijn vertrouwde Boston.

Knipoog naar de originele serie

Op de eerste poster zien we Frasier met een aantal bustes poseren. De ietwat pompeuze Frasier was altijd nogal vol van zijn intellectuele capaciteiten en heeft zich dus niet met de minsten omringd, waarbij staatsman Benjamin Franklin opvalt (rechts achter). Deze Founding Father was geboren en getogen in Boston, de stad waar Frasier een nieuw begin maakt.

De tweede poster bevat een knipoog naar de horizon van Seattle, die prominent in de intro van de originele serie te zien was. Frasier is omringd met koffers en spullen terwijl hij deze keer naar de horizon van Boston kijkt.

Frasier is vanaf 12 oktober in de VS op Paramount+ te zien. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en wanneer deze naar Nederland komt. Wel kun je de oorspronkelijke serie bekijken op SkyShowtime.
Lees meer over: frasier, kelsey grammar, jack cutmore scott, bebe neuwirth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in