search
Deze grote 'The Big Bang Theory'-ster werd vlak voor de start van de serie plots ontslagen maar gelukkig ook weer aangenomen
Series / Featured

Deze grote 'The Big Bang Theory'-ster werd vlak voor de start van de serie plots ontslagen maar gelukkig ook weer aangenomen

Acteur Kunal Nayyar werd vlak voor de start van de opnames ontslagen door CBS!

The Big Bang Theory is misschien wel de meest succesvolle sitcom van de afgelopen jaren. Toch verliep de start van de serie niet helemaal zonder strubbelingen.

In de aanloop naar de start van de serie, had netwerk CBS zo zijn bedenkingen bij The Big Bang Theory. Zij verlangden in het begin nog de nodige aanpassingen aan de pilot om met de serie verder te gaan.

Creatieve vrijheid


Maar Chuck Lorre en Bill Prady, de makers van de serie, waren echter niet bereid om zo maar al hun creatieve vrijheid volledig op te geven. Naast de vervanging van het personage Katie door Penny, zie ook hier, was er nog een issue aan het begin.

Kunal Nayyar was gecast als Rajesh Koothrappali maar daar waren de vertegenwoordigers van CBS het niet mee eens. Ze ontsloegen de acteur en nodigden hem gewoon niet uit voor de opnames. Chuck Lorre herinnerde zich later de gebeurtenissen van die dag in het boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series van Jessica Radloff.

Woedend


"Ik was woedend. Ik belde de leidinggevenden bij CBS en zei: 'Je kunt hem niet ontslaan. Ik heb hem gecast, ik geloof in hem, ik neem de verantwoordelijkheid voor deze beslissing. Hij is mijn man.'". Gelukkig stelde de acteur niet teleur en was Nayyar van het begin af aan één van de publieksfavorieten.

Bekijk op instagram


Je kan The Big Bang Theory streamen op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen