search
'Sherlock'-fans opgelet: deze complexe detective serie moet je gezien hebben
Series / Nieuws

'Sherlock'-fans opgelet: deze complexe detective serie moet je gezien hebben

Vergeet Benedict Cumberbacth als Sherlock Holmes: deze detective is net zo goed.

Ingewikkelde verhalen, onverwachte plottwists en een groot mysterie. Niet iedereen kan misdaden oplossen, maar Sherlock Holmes kan dit nog wel met zijn ogen dicht. Helaas is de serie met Benedict Cumberbatch al een tijdje geleden geëindigd.

Sherlock Holmes is de beste en belangrijkste detective; hij legt alle feiten op een rijtje om zo tot een logische conclusie te komen. Het is fantastisch om samen met hem de oplossing te zoeken, maar er zijn nog veel meer series waarbij dit kan.

Een complex alternatief


De serie Wayward Pines heeft 2 spannende seizoenen vol mysterie en misdaad: Geheim agent Ethan moet in een klein dorp, Wayward Pines, de verdwijning van twee collega’s onderzoeken.

Dit gaat niet zonder schokken of stoten en al snel belandt hij in het ziekenhuis. Dan ontdekt hij dat het dorp omgeven wordt door een mysterieuze muur.

Een fantastische detective


De beroemde regisseur van The Sixth Sense M. Night Shyamalan is ook de regisseur van Wayward Pines. Niets is dus onmogelijk in deze serie, zelfs niet een onverwachte verandering van genre.Bekijk hieronder de trailer en stream Wayward Pines op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen