search
'Friends'-acteur Matthew Perry geeft eindelijk toe: "ik brak haar hart"
Series / Nieuws

'Friends'-acteur Matthew Perry geeft eindelijk toe: "ik brak haar hart"

Matthew Perry brak uit paniek het hart van Julia Roberts.

Friends heeft heel wat geweldige cameos gehad en nadat de serie onder druk kwam te staan na de iconische Super Bowl-aflevering, hadden ze een grote naam nodig. Julia Roberts kwam de serie redden, maar er zijn heel wat details verloren gegaan.

Het is geen geheim dat Jennifer Aniston en Brad Pitt gedate hebben tijdens haar tijd in Friends. Heel weinig mensen weten echter dat Matthew Perry ook gedate heeft met een grote cameo, namelijk Julia Roberts.

Julia Roberts en Matthew Perry


Rond de tijd van haar cameo was Julia Roberts druk bezig met allerlei projecten. Toch wilde Friends haar hebben voor een korte cameo en Matthew Perry werd uitgekozen om met haar te onderhandelen.

De actrice wilde zich alleen aansluiten bij de cast als Perry haar "een artikel over kwantumfysica zou schrijven". Perry heeft dit netjes gedaan en dit resulteerde in een cameo van Roberts en in een relatie tussen de twee.

Paniek


De Friends-acteur kon de voortdurende paparazzi niet aan en maakte het op de meest verschrikkelijke manier uit. Hij vertelde dat ze "in een auto reden en werden achtervolgd door paparazzi" en dat hij toen zei: "Ik wil het uitmaken".

Een gebroken hart


De acteur heeft later toegegeven dat hij dit alleen deed omdat hij bang was, wat te begrijpen is, maar met deze actie brak hij wel het hart van Julia Roberts.

Bekijk hieronder de grappigste momenten uit de serie en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen