search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series komen het beste uit de test
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series komen het beste uit de test

Onze recensenten hebben hun oordeel geveld: dit zijn de beste, nieuwe series op Netflix.

Van verslavende e-sigaretten tot gothic mystery - Netflix heeft voor ieder wat wils qua series. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen welke van deze series echt de moeite waard zijn.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

The Fall of the House of Usher | 8 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Deze verontrustende serie, gebaseerd op het werk van Edgar Allen Poe, volgt een familiedynastie die instort wanneer de erfgenamen op mysterieuze wijze beginnen te overlijden.

Recensie: "Deze serie is meer een mysterie met wat bevredigende wraak erin dan Mike Flanagans eerdere horrorseries. De personages zijn uiteenlopend en herkenbaar, het drama omzeilt de soapachtige clichés."

Lees de rest van de recensie.

Everything Now | 8 afleveringen





★★★★☆

Synopsis:Na maanden herstellen van een eetstoornis bedenkt de zestienjarige Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen om haar verloren tijd in te halen.

Recensie: "Dat Mia's eetstoornis het echte hoofdpersonage is, hoeft niet te betekenen dat alles donker en zwaar aanvoelt. 'Everything Now' is genuanceerd, gevoelig en grappig, en probeert te laten zien dat zelfs de moeilijkste levens momenten van vreugde kennen."

Lees de rest van de recensie.

Big Vape: The Rise and Fall of Juul | 4 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: In deze docuserie groeit een strijdlustige start-up voor elektronische sigaretten uit tot een miljardenbedrijf, maar dan zorgt een epidemie ervoor dat het succes in rook opgaat.

Recensie: "De stripboekstijl vult de gaten in het verhaal, aangezien de bazen van Juul niet beschikbaar waren voor interviews. Door de gigantische snoekduik van het bedrijf te presenteren als een heus superschurkenverhaal toont de documentaire zijn partijdigheid, maar met de bizarre geschiedenis van Juul is zo'n melodramatische invalshoek best toepasselijk."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen