search
Prime Video stelt fans 'Fallout' niet langer in spanning: releasedatum eindelijk bekend!
Series / Nieuws

Prime Video stelt fans 'Fallout' niet langer in spanning: releasedatum eindelijk bekend!

Het wordt een serie die bol staat van overleven in een radioactief en verscheurd landschap.

Binnenkort komt Prime Video met een real-life bewerking van het immens populaire computerspel Fallout. De streamingdienst maakt in een toepasselijke promo de releasedatum bekend.


De aankondiging valt namelijk precies op 'Fallout Day', de dag waarop de wereld in de game veranderde in een post-apocalyptisch landschap vol mutanten en andere bedreigingen. Geheel in de stijl van de Pip-Boy wordt getoond wanneer we de serie kunnen verwachten.

Uniek verhaal en immense productie


Jonathan Nolan en Lisa Joy van Amazon Studios zijn de samenwerking aangegaan met Bethesda, de ontwikkelaar van de Fallout-spellen. Regisseur van de oorspronkelijke spellen, Todd Howard, werkt ook mee aan de serie van Prime Video.

Howard vertelt dat de serie niet simpelweg een verhaal uit de games één op één kopieert naar de real-life serie, maar een origineel verhaal vertelt. Volgens hem nodigt dit zowel trouwe fans als nieuwkomers uit om meegesleept te worden in de unieke wereld van Fallout.

Enorme fanbase


De Fallout-saga begon in 1997 en heeft sindsdien meerdere succesvolle vervolgen en spin-offs voortgebracht. De show wordt gekenmerkt door een sterrencast, met onder anderen Ella Purnell, Walton Goggins, Moisés Arias en Kyle MacLachlan.

Bekijk op instagram



Kijk vanaf 12 april 2024 alle afleveringen van de nieuwe serie Fallout op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen