search
Deze veelbelovende erotische thrillerserie is gecanceld na slechts één seizoen
Series / Nieuws

Deze veelbelovende erotische thrillerserie is gecanceld na slechts één seizoen

Deze serie is in Nederland te streamen via SkyShowtime, maar krijgt dus geen vervolg.

Paramount+ zegt vaarwel tegen niet één, maar twee grote series. Gisteren werd namelijk aangekondigd dat de series Fatal Attraction en Rabbit Hole het bij één seizoen zullen houden.

Rabbit Hole is een thriller-serie met Kiefer Sutherland die afgelopen maand debuteerde en Fatal Attraction een nieuwe vertelling van de beroemde film met Michael Douglas en Glenn Close (ditmaal vertolkt door Joshua Jackson en Lizzy Caplan). Laatstgenoemde verscheen afgelopen april.

Bedankt voor alles


In een verklaring zei Paramount+ het volgende over dit alles:

"Fatal Attraction en Rabbit Hole keren niet terug voor een tweede seizoen op Paramount+.

We willen de creatieve teams achter beide series bedanken voor hun inzet om deze series tot leven te brengen. De eerste seizoenen van deze series blijven gewoon beschikbaar om te streamen."



Altijd al twijfelachtig?


In mei werd Kiefer Sutherland nog door TV Insider gevraagd naar de mogelijkheid van een tweede seizoen van Rabbit Hole. De ster twijfelde er toen al aan om zekerheid te geven over een nieuwe reeks afleveringen.

Fatal Attraction lijkt zich qua plot sowieso niet te lenen voor veel seizoenen. Uiteindelijk zullen tegenvallende kijkcijfers echter voor beide series de doorslag hebben gegeven om er niet meer door te gaan.

Toch nieuwsgierig?


Zowel Rabbit Hole als Fatal Attraction is nú te streamen via SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen