search
De 'Friends'-cast heeft even geen woorden maar komt toch met een reactie na overlijden 'Chandler'
Series / Nieuws

De 'Friends'-cast heeft even geen woorden maar komt toch met een reactie na overlijden 'Chandler'

Het overlijden van Matthew Perry is een groot drama, ook voor zijn voormalige 'Friends'-vrienden.

Het plotselinge en tragische overlijden van geliefd acteur Matthew Perry, vooral bekend om zijn rol als Chandler in de iconische tv-serie Friends heeft een golf van verdriet teweeggebracht.

Opvallend afwezig in de zee aan berichten over zijn dood, waren in eerste instantie zijn Friends-collega's, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow, die zowel op sociale media als in de media tot op heden zwijgen.

Schok


De stilte van de belangrijkste Friends-cast wordt verklaard door een bron van Page Six die dicht bij de acteurs staat. Ze zouden nog steeds worstelen met de schok van Perry's plotselinge dood op 54-jarige leeftijd, die tragisch verdronk in een bubbelbad.

"De cast is van streek door het verlies van hun broer, want dat is wat Matty was - hun broer. Het is gewoon verwoestend" merkte de insider op.

Gezamenlijke verklaring


De bron onthulde ook dat de cast een gezamenlijke verklaring aan het voorbereiden is om hun emoties in deze moeilijke tijd te uiten.


De vertraging in hun reactie wordt toegeschreven aan de diepe band die ze deelden en het feit dat ze zich goed bewust waren van Perry's strijd met verslaving. Ze hebben elkaar door dik en dun gesteund, wat dit verlies bijzonder moeilijk maakt voor hen.

Eerste reactie


Inmiddels is er toch een eerste korte reactie gekomen: "We zijn allemaal kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen castleden. We zijn een familie” luidt de verklaring van de vijf. "Er is zoveel te zeggen, maar nu nemen we een moment om te rouwen en dit gigantische verlies te verwerken.”

Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen