search
Het einde dat 'Cersei Lannister' bedacht voor haar eigen personage is zoveel beter dan haar einde in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Het einde dat 'Cersei Lannister' bedacht voor haar eigen personage is zoveel beter dan haar einde in 'Game of Thrones'

Lena Headey bedacht een alternatief einde voor 'Cersei' uit 'Game of Thrones'.

Het einde van Game of Thrones was een grote domper voor veel fans. Ook de weinig indrukwekkende dood van Cersei droeg daar aan bij. Actrice Lena Headey, die Cersie speelde, deelt de gevoelens van de fans en heeft onlangs onthuld hoe zij zou hebben gewild dat haar personage stierf.

Terwijl de dood van Daenerys bijzonder omstreden was, kreeg ook het lot van Cersei Lannister, één van de naarste personages uit de serie, veel kritiek van de fans.

Vijanden


Gezien de talloze vijanden die ze maakte in Westeros tijdens haar heerschappij op de IJzeren Troon, werd algemeen verwacht dat één van haar vele verraden bondgenoten een rol zou spelen in haar laatste momenten. Toch kozen de schrijvers voor een plotselinge en in zoverre zelfs een wat teleurstellende dood voor het personage van Lena Headey tijdens de Slag om King's Landing.

Headey hierover: "Je probeert op een gegeven moment zelf het verhaal te schrijven. Maisie Williams en ik fantaseerden over een confrontatie tussen Cersei en Arya; dat Arya zou terugkeren als Jaime en haar vervolgens in deze vorm zou vermoorden. Dat was onze droom. Maar ze maakten andere keuzes".

Intens einde


Headey hoopte dus op een intense confrontatie tussen haar personage en Arya en we moeten toegeven, dat had een beter einde van Cersei geweest dan dat ze in de serie kreeg.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen