search
'Stranger Things'-theaterproductie biedt voorproefje met betrekking tot seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things'-theaterproductie biedt voorproefje met betrekking tot seizoen 5

Het toneelstuk dat binnenkort in Londen opgevoerd wordt is nog maar het begin.

Seizoen 5 wordt momenteel nog niet gefilmd in verband met de acteursstaking. Wel is het schrijven weer opgepakt, en voor we het slotseizoen te zien krijgen is er een bijzondere prequel te zien.

Het toneelstuk Stranger Things: The First Shadow is vanaf 17 november in Londen te zien. Schrijfster Kate Trefry licht in SFX Magazine een tipje van de sluiter op. Naast een geplande animatieserie zijn er ook diverse ideeën voor spin-offs.

Verwijzigingen


Het stuk is geschreven door Trefry zelf, en zij heeft het verhaal samen met de Duffer Broers en Jack Thorne bedacht. Stranger Things: The First Shadow speelt zich af in 1959 en verwijst naar elementen uit het slotseizoen.

Trefry: "Er zitten onderdelen in het stuk die hints geven over seizoen 5. Als je het hebt gezien dan snap je het laatste seizoen beter want je ziet het geheel meer. Maar geen zorgen, ook zonder het stuk kun je het slot van de serie goed volgen".

Begin


Het toneelstuk is nog maar het begin wat de wereld van Stranger Things betreft. Zo is er een officieel akkoord voor een animatieserie en daarnaast zijn er plannen voor meerdere spin-offs. De kans is dus groot dat er meer verhalen over Hawkins komen.



Je kunt Stranger Things bekijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen