search
Zo bedankte Matthew Perry zijn 'Friends'-collega's in zijn memoires
Series / Nieuws

Zo bedankte Matthew Perry zijn 'Friends'-collega's in zijn memoires

Matthew Perry pakte in zijn memoir een speciaal moment om de Friends-cast te bedanken.

De onverwachte dood van Friends-superster Matthew Perry was een enorme klap voor de hele wereld. Gelukkig blijft een deel van hem altijd bestaan met de serie en in zijn memoir, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir, uit 2022.

Perry had tijdens de opnames van Friends een drugsverslaving, wat ernstige gezondheidsproblemen heeft opgeleverd. Vijf jaar geleden kreeg hij een darmperforatie door overmatig drugsgebruik en hierdoor kwam hij in een coma aan een hart-longmachine te liggen.

Zijn memoir


In zijn memoir waar hij over zijn vrienden, geliefden en zijn drugsverslaving vertelt, geeft hij ook aan hoeveel de rest van de cast van Friends voor hem betekende.

Zo bedankte hij Courteney Cox (Monica Geller), "omdat ze Amerika heeft laten denken dat zo’n mooi iemand met een man als [hem] zou trouwen." Ook bedankte hij David Schwimmer voor zijn toewijding aan de eerlijke salarissen voor de 6 vrienden.

Hartverscheurende teksten


Ook schreef Perry dat geen enkele vrouw hem zo hard heeft laten lachen als Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) en prees hij Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) voor het spelen van het grappigste personage.

Als laatste bedankte hij Jennifer Aniston (Rachel Green) dat hij elke dag twee seconden langer naar haar mocht kijken. De teksten laten zien hoe erg Perry van de cast hield en hoeveel ze voor hem betekenden.

Een hechte vriendschap


Deze stukken uit zijn memoir zijn op Reddit te lezen en laten zien hoe hecht Perry was met zijn 6 off- en on-screen vrienden.

Friends is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen