search
 Liam Hemsworth ziet er verrassend goed uit als Geralt in 'The Witcher
Series / Nieuws

Liam Hemsworth ziet er verrassend goed uit als Geralt in 'The Witcher

Editor Stryder HD laat zien hoe Liam Hemsworth eruit gaat zien als Geralt; is de verkeerde keuze gemaakt of is hij perfect voor de rol?

Vaak krijgt het publiek niet de auditiefilmpjes van acteurs te zien. Zo blijven we ons afvragen of de acteur wel goed is voor de rol of niet. Dit gokwerk is niet langer meer nodig met de uitvinding van deepfake. Nu weten we precies wat we kunnen verwachten!

Er was heel veel controverse toen bekend werd gemaakt dat Henry Cavill The Witcher ging verlaten en Liam Hemsworth zijn rol over zou nemen. Veel fans zeiden dat niemand anders dan Cavill de rol van Geralt kan spelen.

Is Hemsworth de goede keuze?


Hemsworth toonde meteen al veel respect voor de romans van Andrzej Sapkowski en ook zijn charme is fans niet ontgaan. Toch bleven de twijfels.

Video-editor en VFX-artiest Stryder HD kwam fans te hulp toen hij een video plaatste op zijn YouTube-kanaal waarin Hemsworth te zien is als Geralt.

Een heel mooi beeld


Wat blijkt? Hemsworth ziet er heel goed uit als Geralt (misschien wel iets te goed). We zullen er pas echt achter komen of Hemsworth de juiste keuze was als seizoen 4 uitkomt.



The Witcher is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen