search
De veelbesproken 'Squid Game'-show van Netflix krijgt een levensechte versie: zo gaat dat eraan toe!

De veelbesproken 'Squid Game'-show van Netflix krijgt een levensechte versie: zo gaat dat eraan toe!

Bedenker Hwang Dong-hyuk geeft een rondleiding achter de schermen van de nieuwe realityshow.

Valeria Milić
Squid Game: The Challenge gaat over een kleine twee weken van start. Bedenker Hwang Dong-hyuk en hoofdrolspeler Anupam Tripathi, die Ali speelde, namen alvast een kijkje achter de schermen.

De realityserie heeft duidelijk de nodige moeite gedaan om trouw te zijn aan de serie. De decors zijn secuur nagebouwd, daarnaast is er ook een spel te zien dat niet in Squid Game te zien was.

Gemotiveerd


Hwang Dong-hyuk is onder de indruk van de decors. Hij geeft aan zich gemotiveerd te voelen om "[het] nog beter [te] doen in seizoen 2".

Ook zien we de bekende slaapzaal uit de serie. De deelnemers blijken hier gedurende de opnames daadwerkelijk geslapen te hebben.

Binnen het format


Er is een specifiek spel dat zo te zien speciaal voor de show is bedacht. Dong-hyuk licht toe dat het hier om een "echte" versie van zeeslag gaat.Squid Game: The Challenge houdt zich in het algemeen dus goed aan de serie. Wat eventuele "nieuwe" spellen betreft zorgen de makers ervoor dat deze goed binnen het format passen. Squid Game: The Challenge kun je vanaf 22 november bekijken op Netflix.


Aanbevolen artikelen