search
Hoe is het nu eigenlijk met die bittere 'Louis Litt' uit 'Suits'?
Series / Featured

Hoe is het nu eigenlijk met die bittere 'Louis Litt' uit 'Suits'?

Hoe gaat het tegenwoordig met Rick Hoffman die 'Louis Litt' speelde in de populaire serie 'Suits'?

De serie Suits is door zijn rentree via Netflix, opnieuw zeer populair. De serie zit vol met zeer goed uitgewerkte personages. Eén van de favorieten is natuurlijk Louis Litt, briljant neergezet door Rick Hoffman.

Litt is met zijn expressieve gezichtsuitdrukkingen een bittere man die ons af en toe verrast met onnavolgbare acties, waarna hij veelal weer terugvalt in zijn oude patroon. Onder die buitenlaag van bitterheid schuilt een diepgewortelde behoefte aan erkenning en acceptatie.

Rick Hoffman


Afgezien van zijn rol in Suits, heeft Hoffman zich als als acteur bewezen in de spin-off serie Pearson. Vervolgens speelde hij ook in de populaire dramaserie Billions als Dr. Swerdlow. Binnenkort zal Hoffman spelen in de horrorfilm Thanksgiving.

Opvallend was ook zijn deelname aan een Air New Zealand veiligheidsvideo op YouTube, waarin zijn online personage opvallend veel gelijkenissen vertoonde met Louis Litt. Deze ongebruikelijke zet toont niet alleen Hoffmans bereidheid om buiten de gebruikelijke paden te treden, maar ook zijn humor en zelfbewustzijn als acteur.

Kijk Suits hier op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen