Dit was het grote probleem met Soldier Boy's gastrol in 'Gen V'

Gastrol 'Gen V' gepaard met hilarische problemen

Slechts tien procent van al die opnames zit in de aflevering

Daan Kusen, 19-11-2023 13:46

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Sinds The Boys seizoen 3 is het personage Soldier Boy snel uitgegroeid tot favoriet onder de fans. Maar wanneer het personage opduikt in Gen V brengt dat toch wat problemen met zich mee.
Jensen Ackles keert terug als Soldier Boy in de zesde aflevering van de spin-off Gen V, als een denkbeeldige versie in het hoofd van Cate (Maddie Phillips). Dit zorgde wel echter voor problemen op de set.

Ongepaste opmerkingen

In The Boys konden we al kennismaken met de grof gebekte Soldier Boy. Acteur Chance Perdomo, vertelt hoe Ackles' improvisatie voor moeilijkheden zorgde.

""We hebben een paar uur doorgebracht terwijl we Jensen de meest gekke, ongepaste zinnen zagen improviseren, en ik denk dat we misschien slechts 10% daarvan serieus konden uitspelen. Excuseer mijn taalgebruik, maar het was absoluut fucking hilarisch," aldus Perdomo.

Net geen Twilight-acteur

De gastrol voor Ackles stond overigens heel lang niet vast. Een hele tijd werd er gedacht aan een Twilight-ster als gastrol in Cate's hoofd.


Het oorspronkelijke plan was dan ook om Taylor Lautner in the huren als Jacob Black, vertelt Eric Kripke. "We zouden dan onthuld hebben dat Cate vroeger een enorme Twilight fan was.".

Nog grappiger

"Ackles zei steeds: 'Ik denk dat het nog grappiger kan'. We hebben zo veel opnames gemaakt en slechts tien procent daarvan zit in de aflevering," aldus Kripke.


"Je wil niet weten hoeveel eufemismen voor masturbatie we hebben bedacht. Van die ontelbare eufemismen hebben we toen onze favorieten gekozen en die zitten in de aflevering."

Het eerste seizoen van Gen V is nu in zijn geheel te bekijken op Prime Video.Lees meer over: gen v, the boys, eric kripke, jensen ackles, taylor lautner, twilight

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in