Productie 'Mayor of Kingstown' seizoen 3 eindelijk van start na revalidatie Jeremy Renner

'Mayor of Kingstown' seizoen 3 eindelijk van start

Het derde seizoen van de intrigerende serie heeft een aantal klappen moeten verduren.

Glenn Walsh, 19-11-2023 16:07

Na twee succesvolle seizoenen maakt het spannende Mayor of Kingstown zich op voor een derde seizoen. Het heeft in de aanloop naar het derde seizoen flinke tegenslagen gehad, maar gelukkig gaat de productie binnenkort van start.

Ook de hitserie van Paramount+ heeft de gevolgen moeten ondervinden van de stakingen in Hollywood, en heeft daardoor flinke vertraging opgelopen. Echter was de echte klap natuurlijk het ongeval van acteur Jeremy Renner, die er gelukkig weer helemaal bovenop lijkt te zijn.

Lange weg naar herstel

Op zijn pad naar herstel heeft Renner verschillende soorten therapie ondergaan, waaronder fysiotherapie, hyperbare zuurstoftherapie, infraroodtherapie en stamceltherapie. De acteur deelde onlangs een bericht op social media waarin hij tien maanden aan herstel vierde.

Met de stakingen die voorbij zijn en het duidelijk beter gaat met Renner kan Mayor of Kingstown weer snel vooruit. Er kan vrijwel direct aan de slag gegaan worden daar de scripts voor seizoen drie voor een groot deel al geschreven waren vóór de stakingen.

Heel Hollywood weer aan de slag

Het is te zien dat heel Hollywood weer in de startblokken staat. Veel producties beginnen komend jaar weer. Mayor of Kingstown-makers Taylor Sheridan en Hugh Dillon vertellen dat de opnames van het derde seizoen begin 2024 van start gaan.
Kijk alle afleveringen van Mayor of Kingstown op SkyShowtime.
Lees meer over: Mayor of Kingstown, Jeremy Renner, Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in