Gecancelde HBO mega-hit - Nieuw seizoen in de maak? Actrice broedt op hoop

Mogelijk toch 3e seizoen voor deze HBO-hitserie

Het zag er lang naar uit dat het over en uit was, maar één actrice geeft toch een sprankje hoop.

Glenn Walsh, 21-11-2023 07:52

Het werd vorig jaar door HBO bevestigd dat de hitserie Big Little Lies officieel is geannuleerd. Inmiddels zijn we vier jaar verder na het uitkomen van seizoen twee zonder enig nieuws, tot actrice Nicole Kidman onlangs de deur op een behoorlijke kier zette.

Kidman speelde in Big Little Lies de rol van Celeste Wright, maar was daarnaast ook uitvoerend producent van de serie. Tijdens een vragenronde gaf Kidman een hele sterke indicatie dat er een derde seizoen aan zou kunnen komen.

Moeilijk te ontkennen

Kidman deed tijdens de vragenronde heel terloops de ontboezeming: "Oh ik was gek op Big Little Lies. En we gaan met een derde komen, dat jullie het even weten." Deze opmerking heeft natuurlijk de nodige speculatie gevoed.

Er zijn op het moment geen concrete gesprekken gaande, maar alle neuzen staan dezelfde kant op. Ook HBO-baas Casey Bloys is te spreken over de serie. Hij gaf echter wel aan dat met een sterrencast als Reese Witherspoon, Laura Dern, Meryl Streep etc. het lastig is om elk seizoen de drukke schema's van de sterren synchroon te krijgen.

Flinke tegenslag

Ook een andere uitvoerend producent, Bruna Papandrea, denkt aan een derde seizoen. Zij gelooft dat iedereen betrokken graag weer aan Big Little Lies wilt werken, zeker ook na het overlijden van regisseur Jean-Marc Vallée.Wanneer er meer concreet nieuws komt over een derde seizoen is niet bekend. Kijk tot die tijd alle afleveringen van Big Little Lies op HBO Max.
Lees meer over: Big Little Lies, Nicole Kidman, Casey Bloys, Bruna Papandrea, Reese Witherspoon, Laura Dern, Meryl Streep, Jean Marc Vallee, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in