search
Disney+ trekt de stekker uit grote serie na slechts één seizoen

Disney+ trekt de stekker uit grote serie na slechts één seizoen

Er is helaas slecht nieuws voor fans van 'The Muppets'...

Nina Beerendonk
Disney+ heeft besloten een van zijn grote series te cancellen na één seizoen. Nadat The Electric Mayhem Band weer bij elkaar was gekomen in The Muppets Mayhem, heeft de streamingdienst nu bekend gemaakt dat er geen tweede seizoen komt.

Disney+ bracht in mei het hele seizoen van tien afleveringen gelijktijdig uit, wat de eerste Muppet-serie betekende sinds The Muppets in 2015. Die serie werd eveneens geannuleerd na slechts één seizoen.

Emmy


The Muppets Mayhem ontving zes nominaties bij de aankomende Children's & Family Emmy Awards, waaronder voor de soundtrack. Die bestaat onder andere uit een opnieuw opgenomen versie van "Can You Picture That?" uit The Muppet Movie. Deze versie debuteerde in mei op nummer 1 in de Amerikaanse Kid Albums-lijst van Billboard.

De serie gaat over The Electric Mayhem Band, met Dr. Teeth op zang en keyboards, Animal op drums, Floyd Pepper op zang en bas, Janice op zang en leadgitaar, Zoot op saxofoon en Lips op trompet. Zij gaan op een epische reis om hun allereerste studioalbum op te nemen.

Hedendaagse muziekwereld


Met de hulp van een gedreven jonge muziekdirecteur, Nora Singh (Lilly Singh), komt de ouderwetse Muppet-band oog in oog te staan met de hedendaagse muziekwereld, terwijl ze proberen eindelijk hun eerste studioalbum op te nemen. Bekijk het eerste en dus ook enige seizoen op Disney+.

Aanbevolen artikelen