search
Reünie van 'Friends', een eerbetoon aan 'Chandler' in de maak?
Series / Nieuws

Reünie van 'Friends', een eerbetoon aan 'Chandler' in de maak?

De cast van 'Friends' overweegt een speciale reünie om de overleden Matthew Perry te eren.

Het overlijden van acteur Matthew Perry op 28 oktober jongstleden heeft er flink in gehakt bij fans en collega's. De acteur die het personage Chandler Bing speelde in de legendarische serie Friends, was één van de meest geliefde leden van de cast.

Er zijn vele publieke eerbetuigingen geweest aan Perry, zowel via interviews als op social media. De meest bijzondere eerbetuiging zou volgend jaar

Speciale reünie


Volgens de Daily Mail overwegen de castleden van Friends namelijk om opnieuw bij elkaar te komen voor een speciale gelegenheid ter nagedachtenis aan Perry. David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc, de andere vijf hoofdleden van de cast, zouden in onderhandeling zijn over deze emotionele reünie, in een poging hun overleden collega te eren.

"Jennifer, Lisa en de rest van de cast willen hem op enig moment publiekelijk eren en hem de eer geven die hij zo rijkelijk verdient en er zijn geruchten dat ze dit mogelijk zullen doen tijdens de Emmy's van volgend jaar" bevestigde een bron aan de Daily Mail.

In memoriam


Zoals gebruikelijk is er bij de Emmy-uitreiking een in memoriam-segment voor alle artiesten die het afgelopen jaar zijn overleden.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen