search
Intense mystery of toch gewoon horror? Deze serie scoort een voortreffelijke 8,6 op IMDb en is nog altijd gewoon te zien op Netflix

Intense mystery of toch gewoon horror? Deze serie scoort een voortreffelijke 8,6 op IMDb en is nog altijd gewoon te zien op Netflix

De serie 'The Haunting of Hill House' is nog altijd te streamen op Netflix.

Bas de Kramer
De Netflix-serie The Haunting of Hill House is een meeslepende horror-serie die je meeneemt op een huiveringwekkende reis door het onbekende. Met een indrukwekkende IMDb-rating van maar liefst een 8,6 is dit echt een must-see voor liefhebbers van het genre.

In deze serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson, volgen we de levens van de familie Crain. Het verhaal springt heen en weer tussen het heden en verleden, waarbij de geheimen van Hill House langzaam ontrafeld worden. De serie heeft een mooie balans tussen spanning, emotie en bovennatuurlijke elementen.

Een Spookhuis vol Emoties


In het hart van de serie staan niet alleen de perikelen van de personages uit de familie maar nadrukkelijk ook het griezelige decor van Hill House. Er is genoeg emotionele diepgang zodat The Haunting of Hill House zich echt onderscheidt van doorsnee mystery-/horrorseries.

Elk personage draagt zijn eigen geheimen met zich mee, en elke donkere hoek van Hill House verbergt iets angstaanjagends. Kijk deze serie op Netflix.

Aanbevolen artikelen