search
Krijgt 'Ted Lasso' toch nog een vierde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Ted Lasso' toch nog een vierde seizoen?

Acteur Nick Mohammed lijkt te hinten naar een vierde seizoen van 'Ted Lasso'.

Ted Lasso ging in 2020, aan het begin van de pandemie in première, precies op het moment dat we de serie het meest nodig hadden. Het verhaal zat zo goed in elkaar dat het bijna onmogelijk was om niet mee te gaan in het aanstekelijke optimisme.

Het einde van Ted Lasso kwam precies op het juiste moment, net als het begin. Het hele verhaal was verteld en de verhaallijnen van zowel grote als kleine personages waren tot een logische conclusie gebracht. De serie vermeed het lot van veel andere sitcoms, die hun charme verliezen door te lang door te gaan.

Tweet


Maar nu blijkt dat de serie misschien toch niet zo voorbij is als we dachten. Nick Mohammed, die Nate speelde, plaatste een tweet op X die aanleiding heeft gegeven tot speculaties over een vierde seizoen:

"Op de dag af één jaar sinds het filmen van Ted Lasso eindigde. En één jaar na de dag dat ik per ongeluk deze spoiler van Nate in een AFC Richmond-tenue plaatste! Beloof dat het in seizoen 4 niet meer zal gebeuren – nu wachten".

Grap?


Het kan natuurlijk alleen maar een grapje zijn, maar Ted leerde ons om te geloven in het onwaarschijnlijke. Wie weet hebben de makers van de serie een nieuwe inslag bedacht voor een vierde seizoen. Bekijk Ted Lasso op Apple TV.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen