search
De nieuwste Netflix-hit: Geen tweede seizoen
Series / Nieuws

De nieuwste Netflix-hit: Geen tweede seizoen

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks en de film van Edgar Wright.

Bryan lee O'Malley en Ben David Grabinski, de bedenkers van anime-serie Scott Pilgrim Takes Off, hebben laten weten dat je geen tweede seizoen van de bejubelde serie hoeft te verwachten.

De serie mengt de beste elementen van de strips en Edgar Wrights live-action film uit 2010: Scott Pilgrim vs. the World.

Meer Pilgrim


De acht-delige Amerikaans-Canadese-Japanse anime-serie breidt het verhaal echter uit en geeft een nieuwe twist aan het bestaande materiaal.

Onder critici scoorde de serie ook behoorlijk goed. Zo waren 98% van de recensies van critici positief en 87% van de recensies van het publiek.

Makers tevreden


Ondanks dat succes lijkt het erop dat het bij één seizoen blijft. Aldus O'Malley:"We houden van wat we hebben gemaakt. We hebben er alles in gestopt, maar hebben niks meer liggen om een vervolg te maken. Zeg nooit nooit, maar op dit moment zouden er 50 wonders moeten plaatsvinden om een tweede seizoen te realiseren. We zullen zien.

Mensen klagen altijd wanneer series na één seizoen worden geschrapt, dus wij hebben er alles in gepropt om genoeg te hebben aan een seizoen."

Geliefd bij de cast


De gehele cast van de live-action verleende hun stemmen aan de personages in de serie, waaronder Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick, Chris Evans, Brie Larson, Brandon Routh, Aubrey Plaza, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Mae Whitman, Ellen Wong, Johnny Simmons, Alison Pill, Mark Webber en Julian Cihi.

Scott Pilgrim Takes Off is nú te streamen via Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen