search
De allereerste foto's uit 'Fallout': de splinternieuwe scifi-serie gebaseerd op de succesvolle game

De allereerste foto's uit 'Fallout': de splinternieuwe scifi-serie gebaseerd op de succesvolle game

Na de vele Fallout-games komt er nu de serie, van Westworld-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy.

Bram de Groot
Al geruime tijd stond een verfilming van de game Fallout op de planning en na de aankondiging van Amazon dat de dienst de serie zou gaan maken, hebben we nu dan eindelijk de eerste foto's uit de serie.

Showrunners zijn Jonathan Nolan en Lisa Joy, en hen ken je mogelijk al van de succesvolle scifi-serie Westworld van HBO. Joy omschreef de serie eerder als "een gek en grappig avontuur en een mindf*ck zoals je nog nooit eerder hebt gezien".

De game Fallout


De game Fallout, die in 1997 voor het eerst verscheen, was vooral een succes onder PC-gamers. Vanaf Fallout: Brotherhood of Steel is de reeks ook te spelen op de PlayStation en Xbox.

Het laatste deel Fallout 4 verscheen alweer in 2015 en het is nog altijd wachten op de release van Fallout 5. Er zijn vele spin-offs verschenen op de mobiel, als bordspel en nog veel meer.

Foto's


Nu komt er dus de tv-serie aan, met rollen voor onder andere Ella Purnell, Aaron Moten en Walton Goggins. Hieronder zie je een reeks eerste foto's uit de serie, geplaatst op de website en Instagram van Vanity Fair.

Bekijk op instagram

De serie speelt zich af in de nasleep van een nucleaire oorlog en de serie zou een soort brug moeten vormen tussen ouderwets tv-kijken en gaming.

April 2024


Vanaf 12 april moet je Fallout op Prime Video kunnen gaan bekijken. De trailer laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten.


Aanbevolen artikelen