search
Deze 4 zenuwslopende thrillerseries op Netflix houden je 's nachts nog wakker
Series / Featured

Deze 4 zenuwslopende thrillerseries op Netflix houden je 's nachts nog wakker

Voor een goede nachtrust is het misschien slimmer om een andere soort serie op te zetten.

Deze 4 grimmige thrillerseries op Netflix bieden genoeg stof voor nadenken, én een goede avond vol spanning op de bank. Check zelf welke ervan jij nog moet zien.

Unbelievable



Wanneer een jonge vrouw aangifte doet van verkrachting, wordt ze niet geloofd. Maar twee vrouwelijke detectives zijn vastbesloten om de waarheid te achterhalen en de dader te vinden. Nu te zien bij Netflix.



Keep Breathing



Nadat haar vliegtuig neerstort en zij als enige de ramp overleeft, moet een jonge vrouw zien te overleven in de Canadese wildernis en haar innerlijke demonen de baas blijven. Nu te zien bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Totenfrau



Het leven van de eigenaresse van een uitvaartcentrum in de buurt van een populair skigebied zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer ze erachter komt dat haar man is vermoord. Een vreselijk geheim, dat hij vlak voor zijn dood wilde delen met de wereld, komt haar nu achtervolgen. Nu te zien bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Pieces of Her



Een gewelddadige gebeurtenis onthult een geheim uit het verleden van de moeder van Andy. Tijdens haar zoektocht naar antwoorden wordt ze geconfronteerd met gevaarlijke mensen en ontdekt ze dat deze geschiedenis haar nooit los zal laten. Nu te zien bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen