search
Zijn 'House of the Dragon'-sterren Emma D'Arcy en Olivia Cooke in het echt bevriend?
Series / Nieuws

Zijn 'House of the Dragon'-sterren Emma D'Arcy en Olivia Cooke in het echt bevriend?

In de serie zijn Rhaenyra en Alicent uitgegroeid tot vijanden, maar hoe zit dat bij hun acteurs?

Het eerste seizoen van de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon werd zo goed ontvangen dat fans niet uitgepraat raken over de serie. Er is geen dag voorbij gegaan waarop zij niet nadenken over wat alle personages te wachten staat in het tweede seizoen.

Naast dat de serie enorm populair is geworden, geldt datzelfde voor de acteurs in House of the Dragon. De manier waarop zij hun personages neer hebben gezet zorgt bij veel kijkers voor bewondering. Het duo dat in de serie van beste vriendinnen naar beëdigde vijanden ging, blijft fascineren.

Vertrouwd


En dat geldt ook voor actrice Olivia Cooke (Alicent) en acteur Emma D'Arcy (Rhaenyra) zelf. Van het viral "Negroni Sbagliato"-moment tot de rest van hun chaotische interviews: elke interactie tussen deze twee steelt gewoon de harten van fans. Maar zijn ze ook vrienden in het echte leven, of eindigt hun chemie zodra ze zich buiten de filmset en promotiecampagnes bevinden?

D'Arcy vertelde meteen "verliefd" te zijn geworden op Cooke nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Het kostte de acteur "ongeveer 45 seconden". D'Arcy zei dat er meteen een gevoel van vertrouwdheid was, terwijl Cooke bevestigde dat ze nooit extra werk hoefden te doen om de chemie te ontwikkelen die nodig was.

Seizoen 2


Dat was voor beiden een enorme opluchting. Bovendien zijn er regelmatig interacties tussen de twee te zien op Instagram, waarbij Cooke vaak te vinden is in de commentsectie van D'Arcy's posts.



Seizoen 2 van House of the Dragon heeft nog geen officiële releasedatum. Wel is er bevestigd dat het seizoen in de vroege zomer van 2024 uit zal komen. Bekijk seizoen 1 op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen