search
Seizoen 2 van 'House of the Dragon' krijgt eerste trailer!

Seizoen 2 van 'House of the Dragon' krijgt eerste trailer!

Het was even wachten, maar nu zijn de eerste beelden te zien uit de nieuwe Westeros-avontuur.

Bram de Groot
In augustus 2022 debuteerde het eerste seizoen van de serie House of the Dragon op HBO Max. De prequelserie van Game of Thrones werd netjes ontvangen en gaf de fan van de wereld van Westeros nieuwe personages om mee te leven. Nu hebben we de eerste trailer voor seizoen 2.

Het nieuwe seizoen verschijnt aankomende zomer, dus we moeten nog zo'n half jaar wachten tot de nieuwe avonturen in Westeros op het kleine scherm te zien zijn. Tot die tijd heb je nog kans om het eerste seizoen (opnieuw) te kijken op HBO Max.

House of the Dragon


Deze tweede serie in de reeks is gebaseerd op het boek Vuur en Bloed van schrijver George R.R. Martin. House of the Dragon vertelt het verhaal van het huis Targaryen 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones.

De belangrijkste personages die terugkeren zijn Matt Smith als Daemon Targaryen, Emma D'Arcy als Rhaenyra Targaryen, Olivia Cooke als Alicent Hightower en Rhys Ifans als Ser Otto Hightower.

Nieuwe namen


Uiteraard krijgen we ook nieuwe namen te zien in seizoen twee. Gayle Rankin, Simon Russell Beale, Freddie Fox en Abubakar Salim zullen te zien zijn als respectievelijk Alys Rivers, Ser Simon Strong, Ser Gwayne Hightower en Alyn of Hull.




Aanbevolen artikelen