search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe HBO Max-series gaan door het dak

SerieTotaal tipt: deze nieuwe HBO Max-series gaan door het dak

Deze nieuwe aanwinsten mag je niet missen op HBO Max volgens onze recensenten.

Mitchell van Vuren
Van mysterieuze sektes tot gerommel in de keuken - op HBO Max zijn vele soorten series te vinden. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje op weg en tippen welke nieuwe series op jouw kijklijstje thuishoren.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op HBO Max van de afgelopen tijd.

Love Has Won: The Cult of Mother God

★★★☆☆

Synopsis: Onderzoekt het leven en de dood van Amy Carlson, de leider van de religieuze sekte Love Has Won.

Recensie: "Amy Carlson verklaarde zichzelf tot God en kreeg allerlei mensen zover dat te geloven. Hoewel het nooit helemaal duidelijk zal zijn hoe zulke sektes precies ontstaan, laat Hannah Olson met haar documentaire 'Love Has Won: The Cult of Mother God' op een niet veroordelende manier zien wat er is gebeurd."

Lees de rest van de recensie.

Julia seizoen 2

★★★★☆

Synopsis: In 1962 kwam de onverschrokken kok en kookboekenschrijfster Julia Child met haar kenmerkende panache de Amerikaanse huiskamers binnen met 'The French Chef' – haar vernieuwende programma dat de weg baande voor het moderne kookprogramma.

Recensie: "Progressiviteit, met name voor vrouwen in de jaren zestig, wordt ditmaal nog steviger als thema uitdragen dan in het vorige seizoen. Daarin draaide het voornamelijk om Julia, terwijl er ditmaal meer dames zijn die worden geconfronteerd met hoe sommige mannen over ze denken, terwijl ze proberen voor zichzelf opkomen."

Lees de rest van de recensie.

Our Flag Means Death seizoen 2

★★★★★

Synopsis: Het is 1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een midlifecrisis en besluit zijn luie leventje op te blazen om piraat te worden. Het loopt niet goed af.

Recensie: "Als combinatie van een sitcom op de werkvloer (in de vorm van een disfunctionele piratenbemanning) en een romantische komedie op zee bevat deze serie een aantal plotelementen die je niet snel bij elkaar verwacht. Deze serie lijkt dan ook niet bang om te doen waar ze zin in heeft."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen