search
Maken de 'Gen V'-personages een kans om lid te worden van The Seven in 'The Boys'?

Maken de 'Gen V'-personages een kans om lid te worden van The Seven in 'The Boys'?

Gen V en The Boys zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar hebben de personages van Gen V eigenlijk wel de kans om bij The Seven te komen?

Adriënne Koolen
Prime Video is druk bezig met het uitbreiden van hun superhelden. Van Invincible tot The Boys en nu de nieuwe Gen V, de streamingdienst is een eigen superheldenuniversum aan het bouwen. Gen V en The Boys spelen zich in dezelfde wereld af, maar gaat er ooit een crossover komen voor de iconische Seven?

Gen V leunde zwaar op The Boys en kwam zelfs met grote cameo-optredens van onder andere Antony Starr (Homelander) en Karl Urban (Billy Butcher). De jonge generatie vecht om een felbegeerde plek in The Seven, maar hebben ze hier ook echt kans op?

De series hebben een nauw verband


De gebeurtenissen in Gen V spelen een grote rol in The Boys seizoen 4. The Boys-maker Eric Kripke liet weten dat de Butcher-cameo een belangrijk onderdeel van seizoen 4 gaat worden.

Het einde van Gen V stond stil bij het virus dat superhelden kan doden en Butcher weet hier nu van. Met deze kennis zal hij seizoen 4 beginnen. De series zijn dus één geheel, ondanks dat het twee verschillende verhalen zijn.

Een kans op The Seven?


De series hebben dus zoveel met elkaar te maken dat er dus ook een kans is dat de personages van Gen V op een gegeven moment zo belangrijk zijn dat ze de overstap mogen maken naar het echte werk. In theorie is het dus een logische volgende stap, maar of de makers dit ook in praktijk gaan brengen is een andere vraag.Stream Gen V op Prime Video.Aanbevolen artikelen