search
De geheime wraakscène van 'The Office' die nooit het scherm haalde

De geheime wraakscène van 'The Office' die nooit het scherm haalde

Verwijderde scène duikt weer op en fans snappen niet waarom deze niet in de serie zat.

Adriënne Koolen
Alle personages in The Office zijn minstens één keer gebruikt voor een goede grap. En hoewel de karaktereigenschappen van de personages uitvergroot zijn, zal je altijd wel een versie van een Michael, Phyllis of Angela in een kantoor vinden.

Dat is ook het sterkste element van The Office: de serie is heel erg herkenbaar. En het feit dat er af en toe zoete wraak genomen wordt op iemand helpt natuurlijk mee met de entertainmentwaarde.

De beste wraak-scène


Er is ooit een goede wraak-scène gefilmd die iedereen wel had willen zien, maar helaas is deze verwijderd uit de serie. Ryan Howard (B.J. Novak) is iets te enthousiast over zijn nieuwe promotie en komt in een competitie met Jim (John Krasinksi) terecht.

Alle fans zouden meteen de kant van Jim gekozen hebben en Ryans egocentrische en meedogenloze acties zouden hem ook niet echt geholpen hebben. Tel hierbij op dat Ryan eigenlijk een fraudeur was en hij wordt meteen het minst sympathieke personage van de serie.

Van promotie tot geschreeuw


In de scène is David Wallace te zien die brutaal tegen Ryan schreeuwt. Dit gesprek gaat zelfs zo ver dat Ryan uiteindelijk aan het huilen is aan zijn bureau.Dit hadden fans ongetwijfeld graag willen zien, maar de scène is nooit in de eerste aflevering van seizoen 5 gekomen.

Te streamen op Netflix


The Office is te streamen op Netflix.Aanbevolen artikelen