search
De serie die iedereen haat, maar waarmee de kijkers niet kunnen stoppen

De serie die iedereen haat, maar waarmee de kijkers niet kunnen stoppen

Niemand vindt deze serie leuk, maar toch zijn de kijkcijfers torenhoog.

Adriënne Koolen
Over het algemeen houden kijkers van een serie als deze meerdere seizoenen krijgt. Het is namelijk heel simpel: vindt het publiek een serie niet leuk? Dan krijgt deze geen vervolg. Tenzij iedereen de serie aan het hate-watchen is. Het bekendste voorbeeld hiervan is Riverdale, maar er is nog een andere serie die bovenaan de lijst staat.

Het kan gebeuren dat de verhaallijnen van een serie zo ongelofelijk slecht worden dat het moeilijk is om weg te kijken. Dit kan aan van alles liggen; het kan slecht acteerwerk zijn, een slecht plot of oppervlakkige stereotypen.

De beste serie om in alle haat te kijken


De kijkcijfers blijven dan toch binnenstromen, net zoals de volgende seizoenen. Dit was precies het geval bij Emily in Paris. De serie wilde de volgende beste romcom-serie worden, maar dit plan was iets te hoog gegrepen.

De serie beeldt Fransen op een hele stereotiepe manier af en doet niets om hier nuance in aan te brengen. Het ergste is nog dat dit vanaf seizoen 1 niet verbeterd is. Dit is echter nog niet het grootste probleem van de serie.

Het grootste probleem


Het ergste aan de serie is de hoofdpersoon, Emily Cooper. Er is bijna niemand die nog oppervlakkiger is of nog egoïstischer. Je zou kunnen zeggen dat ze de moderne Carrie Bradshaw uit Sex and the City is, maar dat is eigenlijk nog een belediging voor Carrie.Alles aan de serie is overdreven, maar toch is het onmogelijk om weg te kijken.

Te streamen op Netflix


Stream Emily in Paris op Netflix.Aanbevolen artikelen