search
Komt de hitserie 'New Girl' terug? Acteur praat over de mogelijkheid

Komt de hitserie 'New Girl' terug? Acteur praat over de mogelijkheid

Fans hebben gesproken: ze willen New Girls terug. Acteur Lamorne Morris prata over de mogelijkheden van dit nieuwe project.

Adriënne Koolen
De laatste tijd worden er steeds meer series uit de oude doos gehaald. Zo heeft Sex and the City al een volledig nieuw jasje gekregen, maar ook andere series krijgen nu de mogelijkheid om terug te keren. New Girl kreeg altijd positieve reacties en zou dus een fantastische comeback kunnen maken.

New Girl kreeg al snel veel toegewijde fans en deze groeide alleen nog maar toen de serie werd gestreamd op Netflix. Doordat iedereen weer fan geworden is van de serie, hoopten kijkers dat er nog meer afleveringen zouden komen.

Een hereniging met de cast


New Girl-ster Lamorne Morris bevestigde al meteen dat hij open staat voor een hereniging en het een heel leuk idee vindt. Toch heeft hij wel wat twijfels, want het succes van de cast kan het mogelijk heel moeilijk maken om iedereen weer terug te halen voor een nieuw project.

Morris blijft echter enthousiast over de serie en de mogelijkheid op een terugkeer: "Het is één van die series die een andere fanbase heeft gekregen. De serie zal blijven resoneren met fans. Mensen zullen zich altijd kunnen identificeren met de dynamiek van deze vriendengroep, en het is gewoon grappig."Alles voor de fans


Als laatste laat Morris weten dat hij alles zou doen voor zijn fans. Als zij dus een nieuwe versie van New Girl willen, "zou [hij] dat graag doen".

Stream New Girl op Disney+.Aanbevolen artikelen