search
Deze verfijnde en bloedstollende thrillerserie met een indrukwekkende 8,1 op IMDb is gewoon te streamen op NPO Plus en Videoland

Deze verfijnde en bloedstollende thrillerserie met een indrukwekkende 8,1 op IMDb is gewoon te streamen op NPO Plus en Videoland

De serie 'Killing Eve' krijgt een 8,1 op IMDb en is gewoon nog te streamen.

Bas de Kramer
De serie Killing Eve is een spannende en meeslepende thriller. Het soms magische samenspel tussen de acteurs, de suspense, de zwarte humor en de onverwachte wendingen, hebben de vier seizoenen durende serie zeer populair gemaakt.

Killing Eve gaat over de complexe relatie tussen de charmante, maar gewelddadige huurmoordenares Villanelle, gespeeld door Jodie Comer, en de vastberaden MI6-agent Eve Polastri, gespeeld door Sandra Oh. Wat begint als een kat-en-muisspel tussen de twee evolueert al snel in een obsessieve jacht op elkaar.

Verrassende plots


De serie onderscheidt zich echt door de verrassende plotontwikkelingen. Elk seizoen is weer even onvoorspelbaar en verrassend waarbij de grens tussen goed en kwaad voortdurend vervaagt.

Jodie Comer en Sandra Oh leveren echt een uitstekende acteerprestaties en spatten met zijn tweeën van het scherm af. Comer brengt de charmante maar gevaarlijke Villanelle tot leven met een onnavolgbare hoeveelheid flair, terwijl Oh als Eve Polastri een onmiskenbare vastberadenheid en kwetsbaarheid laat zien.

Kijken


Kijkers die op zoek zijn naar een verrassend en spannend verhaal zullen Killing Eve zeer kunnen waarderen. Kijk de serie op NPO Plus.
Aanbevolen artikelen